LUDVIG VAN BETHOVEN 8 PATETIK SONATADA - FORTEPIANO SONATASIGA BIR NAZAR - Omonov, Xasan (Журнал музыки и искусства, 2020)
Ushbu maqolada patetik sonatada kompozitoming fojiali, tajribalar dunyosi o’zining haqiqiy kuchi va katta ahamiyatini mujassamlashtirgan. Sonatada teatrallik va o’ziga jalb qiluvchi patetik xitoblar, zulmatli dialoglar juda yorqin va ta’sirli sadoianishi to’risidagi fikrlar yoritilgan.