JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA MUSIQIY RITMIK HARAKATLAR - Shoqoziev, Inomjon (Журнал музыки и искусства, 2021)
O‘quvchilarga jismoniy tarbiya darslarida musiqiy ritmik harakatlar va musiqa darslari bilan o‘zaro aloqadorlik jarayonini amalga oshirish orqali ta’lim-tarbiya berishning mazmun, mohiyati yoritilgan