MADANIYAT VA SAN’AT SOHASINING JAMIYAT HAYOTIDAGI O‘RNI VA TA’SIRI - Axrorova, Munojat (Журнал музыки и искусства, 2022)
Mazkur maqolada yurtimizda madaniyat va san’at sohasining jamiyat hayotidagi o‘rni va ta’siri, yaratilayotgan shart-sharoitlar, ta’lim-tarbiya jarayonida musiqa san’atining o‘rni va ahamiyati shuningdek mumtoz musiqamiz rivoji xususida so‘z yuritilgan