YOSHLARNI YUKSАK MА’NАVIYATLI SHАXS QILIB TАRBIYALАSHNING NАZARIY АSOSLАRI. - xolboyev, Asliddin_xolboyev (Журнал музыки и искусства, 2022)
Mazkur maqolada taʼlim tizimi elemantlari, taʼlim jarayonlari va ijtimoiy hayot oʼrtasidagi qonuniyatlar hamda taʼlim jarayonini innovatsion rivojlantirishning tahlili, yuksak maʼnaviyat haqida soʼz yuritiladi.