BARKAMOL AVLOD TARBIYASIDA ADABIYOTLARNING O‘RNI. - Hasanova, Navbahor (Журнал музыки и искусства, 2021)
Bo‘lajak barkamol avlodlar bizning kelajagimiz, ularga berilgan to‘g‘ri tarbiya yuksak milliy axloq va e’tiqod kelajagimiz xayrli bo‘lishini, millatimiz obro‘sini va nufuzini saqlab qolishimizni va uni yanada yuqori cho‘qqilarga ko‘tarishimizni ta’minlaydi. Bu ishda bizga eng yaxshi qo‘llanma qanday janr va yo‘nalishda bo‘lmasin o‘zida axloqiy g‘oyalar, ibratli jumlalarni aks ettirgan adabiyotlar ekanligi haqida ushbu maqolada fikrlar bildirilgan.