MUSIQA MADANIYATI DARSLARI JARAYONIDA SHAXS KAMOLOTINI SHAKLLANTIRISHNING PEDAGOGIK JIHATLARI - Zoidov, Asilbek (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqolada bo‘lajak musiqa o‘qituvchilarini maktab ta’limiga tayyorlashga sinfdan tashqari faoliyatga - badiiy havskorlik to‘garaklar ishiga e’tiborini kuchaytirish bu jarayonada ularni mustaqil va ijodiy ishlashlari uchun zarur shart sharoitlar yaratishi haqida so‘z yuritilgan