MAKTAB MUSIQA MADANIYATI DARSLARINI TASHKIL ETISHNING MUHIM VOSITA SIFATIDA - Мaxamadov, Аbdumanon (Журнал музыки и искусства, 2022)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablarda Musiqa madaniyati darslarini tashkil etishda musiqa tinglash faoliyatini mazmun, mohiyati va uning muhim jihatlari yoritilgan.