MUHAMMADJON MIRZAEV BAHOR VA XALQ KUYCHISI - Mirzaeva, Maryam (Журнал музыки и искусства, 2022)
ushbu maqolada o‘zbek xalqining milliy musiqa madaniyatiga ulkan hissa qo‘shgan bastakor Muhammadjon Mirzaevning buyuk xizmatlari to‘g‘risida, hayot yo‘li ijodi haqida ma’lumotlar keltirilgan.