ШАХС КАМОЛОТИНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА МУСИҚИЙ ТАРБИЯНИНГ АҲАМИЯТИ - Fayzullayev, Ermat (Журнал музыки и искусства, 2021)
Баркамол авлод тарбиясида мусиқанинг ўрни беқиёсдир. Мусиқа бошқа санъат турларидан фарқли равишда, у инсоннинг энг нозик туйғуларини, ҳис-ҳаяжонини, инсондаги бой эмоция заҳираларини ишга солишга қодир мўжизали воситадир. Ушбу мақола мазмунида шахс камолотини шакллантиришда мусиқий тарбиянинг ўзига хос жиҳатлари юзасидан таҳлилий мулоҳазалар билдирилди.