КИМЁВИЙ ЖАРАЁНЛАРНИ МОДЕЛЛАШТИРИШДА Crocodile Chemistry ДАСТУРИДАН ФОЙДАЛАНИШ - Julboyev, To'lqin (Джизакское инновационное образование, 2021)
Ахборот ва компьютер технологияларидан кимё дарсларида фойдаланиш дарс жараёнидаги кўргазмалилик имкониятларини оширади, талабаларнинг мавзуни тушуниш даражасини оширади, Crocodile Chemistry дастурида тажрибалар ва реакцияларни хавфсиз ва осонликча моделлаштириш, симуляцияли кимёвий лабораторияни яратиш, кимёвий моддаларни, кимёвий асбоб-ускуналар, миқдор ва концентрацияни танлаш, кимёвий моддаларни аралаштириш ва реакцияларни аниқ моделлаштириш билан тажрибадаги маълумотларни таҳлил қилиш учун графикалар тузиш ва 3D анимациялар ёрдамида механизмларни яратиш мумкин.