MAKTABGACHA TA‘LIM MUASSASALARIDA EKOLOGIK TARBIYA MAQSADI - Atabekov, Fozil (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ekologik tarbiyaning bosh maqsadi maktabgacha yoshdagi bolalarda atrof- muhit va uning muammolari haqida ongli munosabatni hamda ular bo‘yicha optimal yechimlar toppish to‘g‘risidagi bilim, ko‘nikma va malakalarni shakllantirishdan iborat. Shu ma‘noda maqolada maktabgacha ta‘lim muassasalarida ekologik tarbiya maqsadi tahlil qilingan.