ADABIYOTSHUNOSLIKDA REALIZMNING SHAKLLANISHI VA TARAQQIYOTI: ADABIYOTSHUNOSLIKDA REALIZMNING SHAKLLANISHI VA TARAQQIYOTI - Ramazonova, Zarina (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
ADABIYOTSHUNOSLIKDA REALIZMNING SHAKLLANISHI VA TARAQQIYOTI