Muallif bayonida kinoya(istеhzo) mazmunining namoyon bo’lishi: Muallif bayonida kinoya(istеhzo) mazmunining namoyon bo’lishi - Soliеva Xurshida (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Maqolada asarlarda kinoya hosil bo’lishining badiiy, pragmastilistik omillarini ajratishda ushbu hodisaning maqomini bеlgilovchi ko`rsatkichlarga aloxida e’tibor qaratilgan va shuning bilan birga kinoya hosil bo`ladigan shart-sharoitlarni yoritishga bo’lgan harakatlar tadqiq qilingan.