МАРГАРЕТ МИТЧЕЛНИНГ “ШАМОЛЛАРДА ҚОЛГАН ҲИСЛАРИМ” РОМАНИ ЭПИК АСАР СИФАТИДА - Rano, Narbekova (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Маргарет Митчелнинг “Шамолларда қолган ҳисларим” романи - бу мафтункор, кескин ижтимоий асар бўлиб, унда ирқчилик ва қулдорлик каби архаик қадриятларга асосланган цивилизациянинг қандай йўқ бўлиб кетиши, бошқа турдаги қадриятлар устунлик қиладиган жамият шаклланишини кузатиш мумкин