Ҳозирги инглиз ва ўзбек тилшунослигида ёрдамчи сўз туркумларини ўрганиш масалалалари - Berdiyev, Sharif (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ҳозирги инглиз ва ўзбек тилшунослигида ёрдамчи сўз туркумларини ўрганиш масалалалари