АГРАР СОҲАСИГА ОИД ТЕРМИНОЛОГИЯНИНГ ЛЕКСИК˗ СЕМАНТИК ХУСУСИЯТЛАРИ (НЕМИС ТИЛИ МИСОЛИДА) - Hayitova, Gulshan (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Мақола немис ва ўзбек тилларининг аграр соҳасига оид терминологиянинг шаклланиши, лингвистик таҳлили, лингвокультурологик хусусияти ва уларнинг терминосистемадаги ўрнига бағишланган.