ЛАЙЛА ЛАЛАМИНИНГ “THE MOOR’S ACCOUNT” РОМАНИДА ФОНЕТИК СТИЛИСТИК ВОСИТАЛАР ТАҲЛИЛИ - Xajiyeva, Feruza (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Мақола америка ёзувчиси Лайла Лаламининг тарихий-биографик романи “The Moor’s Account” асари таҳлилига бағишланган бўлиб, унда асардаги фонетик стилистик воситаларнинг контекстдаги вазифаси ўрганилган.