FORS VA INGLIZ XALQ MAQOLLARINI O’RGANISHDA YUZAGA KELADIGAN LINGVOMADANIY INTERFERENSIYALAR TAHLILI - Samadi, Nooria (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ushbu tezisda dariy (forsiy) tillardagi maqollar va ularning farqlari orqali paydo bo’ladigan lingvomadaniy xatolar (interferensiya)lar, va ularning til o’rganuvchilarga ko’rsatgan ta’siri haqida misollar orqali bayon etilgan