TURLI BOSQICHDA INGLIZ TILINI O’QITISHNING O’ZIGA HOS JIHATLARI: TURLI BOSQICHDA INGLIZ TILINI O’QITISHNING O’ZIGA HOS JIHATLARI - Qahramonova, Shohsanam (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Annotatsiya. Ushbu maqola o’qitish usullari va o’qituvchining ma’ruzalar orqali o’qitishning an’anaviy usullaridagi rolini o’rganadi, bu erda biz o’qituvchining bir tomonlama nutqini va passiv javobni yoki talabalar tomonidan ko’r-ko’rona qabul qilinishini topamiz. Ko’p narsa o’qituvchi va o’quvchilarning tasavvuriga va iloji bo’lsa, o’quvchilarning izohlash qobiliyatiga bog’liq. Yangi usullarda o’qituvchining o’quvchiga yozuvchi tajribasini his qilish mahorati samarali o’rganishga yordam beradi.