ONA TILI DARSLARIDA BADIIY MATNGA OID EGALLANADIGAN BILIM, KO‘NIKMA VA MALAKALAR - Mavlonova, Klara (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ushbu maqolada ona tili darslarida badiiy matn bilan ishlash orqali o‘quvchilar egallashi mumkin bo‘lgan bilim, ko‘nikma, malaka hamda kompetensiyalar haqidagi ilmiy-metodik qarashlar aks ettirilgan.