BUYUK QALBNING NIDOSI: BUYUK QALBNING NIDOSI - Meyliyev, Muzaffar (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
1. Qozoqboy Yo‘ldosh “Yoniq so‘z” G‘afur G‘ulom nomidagi nashriyotmatbaa ijodiy uyi-,Toshkent-2018 2. Ibroyim Yusupov „So‘z chamani“-,Toshkent „Akademnashr“-2020 3. Ziyo.uz internet sayti