A ABDULLA ORIPOV ASARLARIDA MA’NAVIY FAZILATLAR ORQALI MA’NAVIY MUAMMOLARNING AKS ETTIRILISHI: ABDULLA ORIPOV ASARLARIDA MA’NAVIY FAZILATLAR ORQALI MA’NAVIY MUAMMOLARNING AKS ETTIRILISHI - Umarova, Nuriniso (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqolada Abulla Oripov turli yillarda yaratgan “ Vijdon”, “Vijdon azobi”, “ Vijdon”, “ Qo‘riqxona”, “ Hayot kechinmalari”, “Yangi yil” kabi she’rlari va pulisistik maqolalarida aks ettirilgan ma’naviy fazilatlar, ya’ni vijdon , vijdon azobi tushunchasi orqali davrning ma’naviy muammolari talqin etilgan.