Nilufar YOSHLARDA MILLATLARO TOTUVLIKNI RIVOJLANTIRISH MOTIVATSIYASI: YOSHLARDA MILLATLARO TOTUVLIKNI RIVOJLANTIRISH MOTIVATSIYASI - Qosimova, Nilufar (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Mazur maqolada yoshlar o’rtasida millatlararo totuvlikni,milliy bag’rikenglik ishlarini olib borish va yoshlarni shu mavzu bòyicha motivatsiya berish.