Musallam XORIJIY TILLARNI O’RGANISH- YANGI O’ZBEKISTONNI QURISH DEMAKDIR: XORIJIY TILLARNI O’RGANISH- YANGI O’ZBEKISTONNI QURISH DEMAKDIR - Safarova, Musallam (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqolada xorijiy tillarni o’rganish hozirgi zamonning asosiy talablaridan biri ekanligi, xorijiy tillarni o’rganishdagi qiyinchiliklar va ularni bartaraf etish yo’llari haqida fikr yuritiladi.