Samaad O’ZBEK TILSHUNOSLIGIDA EKZOTIK LEKSIKANING O’RGANILISH MASALASI: O’ZBEK TILSHUNOSLIGIDA EKZOTIK LEKSIKANING O’RGANILISH MASALASI - Yuldoshev, Samad (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqolada ekzotik so’zlarning O’zbek tilshunsligida qanchalik tatqiq etilganligi, o’rganilganli, O’zbek olimlaridan kimlar bu mavzuda ishlar qilganligi va xali qilinishi lozim bo’lgan ishlar yoritilgan