A AXBOROT KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARI VA RAQAMLASHTIRISH SOHASIDA HAMDA INSONLAR HAYOTIDA INGLIZ TILINING O’RNI: AXBOROT KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARI VA RAQAMLASHTIRISH SOHASIDA HAMDA INSONLAR HAYOTIDA INGLIZ TILINING O’RNI - Urinboyeva, Feruza (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqolada axborot texnologiyalari va ingliz tilining zamonaviy insonlar hayotidagi ahamiyati hamda bir-biriga bog’liqlik taraflari muhokama qilinadi. Ushbu maqolaning dolzarbligi yangi texnologiyalar va ingliz tilining inson faoliyatiga ta’sirini har tomonlama o’rganishdan iborat.