A НЕМИС ТИЛИ ЛУҒАТЛАРИДА “ЎРДА” ЖОЙ НОМИГА ДОИР БАЪЗИ МУЛОҲАЗАЛАР: НЕМИС ТИЛИ ЛУҒАТЛАРИДА “ЎРДА” ЖОЙ НОМИГА ДОИР БАЪЗИ МУЛОҲАЗАЛАР - Boymatov, Abdujabbor (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Мазкур мақолада туркий тиллардан “Ўрда” жой номининг билвосита немис тили изоҳли луғатларига ўтиб, ўзлашиш жараёни тадқиқ қилинади.