A ЎЗБЕК ТИЛШУНОСЛИГИДА АФОРИЗМНИНГ ЎРГАНИЛИШ МАСАЛАСИ: ЎЗБЕК ТИЛШУНОСЛИГИДА АФОРИЗМНИНГ ЎРГАНИЛИШ МАСАЛАСИ - Бобоқулова, Гулноза (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ушбу мақолада ўзбек тилшунослигида ҳикматли сўзлар устида тадқиқот олиб борган олим ва олималарнинг илмий тадқиқот ишлари таҳлил қилинган бўлиб, тилшуносликда ҳикматли сўзларнинг парема сифатида талқин қилиниши таҳлил қилинган.