A ХОРИЖИЙ ТИЛ (ИНГЛИЗ) МАШҒУЛОТЛАРИДА КРЕАТИВ ЁЗУВ МЕТОДИДАНФОЙДАЛАНИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ: ХОРИЖИЙ ТИЛ (ИНГЛИЗ) МАШҒУЛОТЛАРИДА КРЕАТИВ ЁЗУВ МЕТОДИДАНФОЙДАЛАНИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Юсупова, Гулноза (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Мазкур мақолада креатив ёзув таълимнинг фаол методи сифатида илмий, назарий манбалар асосида ёритиб берилган. Муаллиф томонидан креатив ёзувнинг кўпгина хорижий олимлар томонидан таклиф этилган тавсифлари ҳам берилган. Шунингдек, таълим олувчиларга инглиз тилидан амалий машғулотларда креатив ёзувнинг мазмуни, ундан фойдаланиш усуллари ўрганиб чиқилган.