A ЁЗУВНИНГ ВА ЁЗМА МАДАНИЯТНИНГ ВУЖУДГА КЕЛИШИ: ЁЗУВНИНГ ВА ЁЗМА МАДАНИЯТНИНГ ВУЖУДГА КЕЛИШИ - Rustamova, Shahnoza; Rustamov, Ilxom (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Мақолада қай тарзда ёзувнинг ва ёзма маданиятнинг вужудга келиши натижасида тил оламни бадиий ва илмий билиш воситаси сифатида албатта тарихдан олдинги даврлардан кўра бениҳоя ривожлана бошлаши ҳамда такомиллашуви ҳақидаги маълумотлар ўрганилган