CHET TILI DARSLARIDA O’QISHNING SAMARALI MEZONLARI - Mamatqulov, Mamatqulov (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ushbu maqolada chet tilini o’qitishda qo’llaniladigan o’qishning samarali mezonlari va ulardan foydalanish masalalarini didaktik tahlil qilish muhokama qilinadi.