ELEKTRON DARSLIK AN’ANAVY DARSLIKKA NISBATAN ANIQLASH MEXANIZMLARI - Sharipova, Aziza (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Mazkur maqolada elektorn darsliklarninganaliy mashg‘ulotlar olib boorish haqida fikr yuritiladi. Shuningdek, elektron darsliklardan foydalanish qog’ozdarsliklarga nisbatan afzalliklari va salbiy jihatlari o‘rganilgan.