YOSH AVLOD TARBIYASINING MUKAMMAL BO‘LISHIDA MILLIY QADRIYATLARNING O‘RNI - Amanlikova, Nafisa; Aybibi Iskandarova (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Inson va uning hayoti eng oliy qadriyat hisoblanadi. Inson yo‘q joyda biron narsaning qadr - qimmati haqida so‘zlash joiz emas. Shuning uchun ham inson qadr - qimmatini e’zozlash uning turmushini yaxshilash, bilim va madaniy saviyasini rivojlantirish, sog’ligini saqlash, hayotini himoya qilish davlatimiz siyosatining asosiy yo‘nalishini tashkil etadi.