Badiy matnni struktural tahlil qilish - Raxmonova, Yulduz (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
So’nggi yillarda “structural tahlil”, “Badiy matn” kabi tushunchalar badiy asarni chuqur tahlil qilib sifatiga baho berishda, o’zbek adabiyotshunosligida ko’p qo’llanilmoqda.