OLIY TA’LIMDA RUSIYZABON GURUH TALABALARI UCHUN “LUG‘AT VA UNING TURLARI” MAVZUSINI O‘TISHGA DOIR AYRIM TAVSIYALAR - Iskandarova, Aybibi; Xasanova Vazira Xamidjanovna (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ushbu maqolada qomusiy va lingvistik lug‘atlar, ularning turlari haqida so‘z yuritiladi.