БОШЛАНҒИЧ СИНФЛАРДА ЭСТЕТИК ТУРКУМ ДАРСЛАРИДА АРТПЕДАГОГИК ТЕХНОЛОГИЯЛАРНИ ҚЎЛЛАШ - Kuttibekova, Guljan (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ушбу мақолада бошланғич синфларда артпедагогика ва арттерапиядан эстетик туркум дарслари тасвирий санъат ва мусиқа дарсларида ўқувчиларини эстетик жиҳатдан тарбиялашда интегратив ёндошувнинг роли ёритилган.