BOSHLANG‘ICH SINFLARDA ONA TILINI O‘QITISHDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Salimova, Muqaddas (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Hozirda mamlakatimizda ona tilini rivojlantirishga katta e’tibor qaratilib, maktablarda, ta’lim muassasalarida ona tilini o‘qitishda turli innovatsion va pedagogik texnologiyalardan foydalanish ustuvorlik kasb etmoqda. Ushbu maqola boshlang‘ich sinflarda ona tilini o‘qitish metodikasiga bag‘ishlangan.