Ganiyeva CHET TILINI O'QITISHDA ZAMONAVIY YONDOSHUVLAR: CHET TILINI O'QITISHDA ZAMONAVIY YONDOSHUVLAR - Ganiyeva, Ganiyeva (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Chet tilini o’rganishdagi metodlar shuningdek, ularning qollash usullari va samaradorlik darajasi haqida.Yangi pedagogik talablar va tadbiq etilgan jarayonlar tahlili.