Shuhrat O‘ZBEK VA INGLIZ TILLARIDAGI MEHNAT BILAN BOG’LIQ MAQOLLARNING QIYOSIY TAHLILI: O‘ZBEK VA INGLIZ TILLARIDAGI MEHNAT BILAN BOG’LIQ MAQOLLARNING QIYOSIY TAHLILI - Himmatov, Shuhrat (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqola o‘zbek va ingliz tillaridagi mehnat, ish va mehnatkashlik mavzusidagi maqollarning o‘zaro qiyosiy tahliliga bag‘ishlangan. Maqolada ularning o‘xshashliklari va farqlarini ko‘rsatib, tahlil qilish uchun, bir qancha misollar berib o‘tilgan