isroilataboyev2@gmail.com REYTINGLAR TADQIQOT SIFATINI AKS ETTIRADIMI? REYTINGLAR TADQIQOT SIFATINI AKS ETTIRADIMI? - Ataboyev, Isroil (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
So'nggi o'n yilliklar hukumat va xususiy fondlar tomonidan qo'llab-quvvatlanadigan baholash va siyosat tadqiqotlari metodologiyasi va amaliyotida katta yutuqlarga guvoh bo'ldi (Metkalf 2008; Reingold 2008). Bugungi kunda ushbu baholashlar davom etayotgan dasturlarning samaradorligini sinash uchun asosan miqdoriy usullardan foydalanadi.