dildora KO'P BOSQICHLI GURUHLARDA CHET TILI DARSLARIDA INDIVIDUAL VA TABAQALASHTIRILGAN YONDASHUVLARNI AMALGA OSHIRISH: KO'P BOSQICHLI GURUHLARDA CHET TILI DARSLARIDA INDIVIDUAL VA TABAQALASHTIRILGAN YONDASHUVLARNI AMALGA OSHIRISH - Qobulova, Dildora (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Maqolada lingvistik bo'lmagan ta'lim muassasasining ko'p darajali guruhlarida chet tilini o'qitishning o'ziga xos xususiyatlari tahlil qilingan.