Shahnoza NOFILOLOGIK TA'LIM YO'NALISHLARIDA INGLIZ TILI O'QITISH METODLARI: NOFILOLOGIK TA'LIM YO'NALISHLARIDA INGLIZ TILI O'QITISH METODLARI - Rahmatullayeva, Shahnoza (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Hozirgi kunda nofilologik ta'lim yo'nalishlarida Ingliz tilini o'rganish muhim o'rin egallab kelayotgani hech kimga sir emas. Ushbu maqolada Ingliz tilini kasbiy maqsadlarda o'qitish jarayonida zamonaviy axborot kommunikatsiya texnologiyalardan foydalanishning muvaffaqiyatli usullari haqida fikr yuritiladi.