A БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРНИ КАСБИЙ КОМПЕТЕНТЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШНИНГ ДИДАКТИК ШАРТ-ШАРОИТЛАРИ: БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРНИ КАСБИЙ КОМПЕТЕНТЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШНИНГ ДИДАКТИК ШАРТ-ШАРОИТЛАРИ - Ахмедова, Ахмедова (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Мамлакатимизда бўлажак инглиз тили ўқитувчиларини тайёрлаш жараёнини халқаро малака талаблари асосида ташкил этиш, бўлажак инглиз тили ўқитувчиларини илғор хорижий тажрибага асосланган ҳолда тайёрлаш, хорижий тилларда эркин мулоқот қила оладиган мутахассислар тайёрлаш жахон цивилизацияси ютуқларидан кенг фойдаланишнинг меъёрий асослари яратилди ва моддий-техник базаси бойитилди.