UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA KLASTER SHAROITIDA INGLIZ TILINI O’QITISH MUAMMOLARI - Yuldasheva Odilovna, Omila (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ushbu maqolada umumta'lim maktablarida klaster sharoitida ingliz tilini o'qitish muammolari va uning yechim choralari ko’rib chiqilgan. Ingliz tili darslarida umumta'lim maktablari o'quvchilarining og'zaki nutq ko'nikmalarini shakllantirishga qaratilgan nazariyalar keltirilgan. Chet tilini o’qitishdagi qiyinchiliklarni aniqlangan.