CHET TILLARINI O’QITISHDA AXBOROT KOMMUNIKATSIYA VOSITALARINING AHAMIYATI - Toshpo’latova, Xusniya (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
ushbu maqolada mamlakatimizda chet tillarini o’rgatishga qaratilgan e’tibor hamda buning uchun amalga oshirilayotgan qator islohotlar yoritilgan bo’lib, bu borada axborot kommunikatsiya vositalarining alohida o’rni haqida tushuncha berilgan.