“KITOB MUTOLAASI” MAVZUSIDA (O‘ZBEK TILI FANIDAN) DIDAKTIK O‘YINLARNING MUHIMLIGI - Amanlikova, Nafisa (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Maqolada o‘zbek tili darslarida didaktik material va o‘yinlardan foydalanishning samarali ekanligi aytib o'tilgan, bulardan tashqari didaktik o'yinlarning turlari haqida ham yetarlicha ma'lumot berilgan.