Maqsud Shayxzoda tadqiqotlarida Alisher Navoiyning-ilmparvarligi mavzusi - Iskandarova, Aybibi (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ushbu maqolada Maqsud Shayxzodaning Alisher Navoiyga bag‘ishlangan tadqiqotlarida ularning ilmparvarligi va olimlarga bo‘lgan munosabatlariga diqqat qaratiladi.