BADIIY TARJIMADA PERSONAJ PORTRETINI QAYTA YARATISH MUAMMOLARI - Yuldosheva, Mamura (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ushbu maqola badiiy tarjimada personaj portretini qayta yaratish muammolarini yoritishga bag’ishlanadi. Shuningdek, maqola yurtimizda tarjima san’atining vujudga kelishi hamda nodir badiiy asarlarimizda personaj portretini yaratishda e’tibor qaratilgan jihatlar keltirib o’tilgan.