XORIJIY TILLARNI O’QITISH SOHASIDA INTEGRATIV YONDASHUV: TUZILISHI, MAQSADI VA VAZIFALARI - Ismatullayeva, Iroda (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Ushbu maqolada muallif xorijiy tillarni o’qitish sohasida integrative yondashuv,vazifalar,maqsadi ,hamda vazifalari haqida so’z yuritadi. Integrativ pedagogik faoliyati haqida ma’lumot beradi.