ХАЛҚАРО ТАЪЛИМ СТАНДАРТЛАРИНИ ЎҚУВ ЖАРАЁНИДАГИ ТАЪСИРИ - Abdurahmonova, Zebo (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Мазкур мақолада ҳозирги таълим босқичида жорий қилинган CEFR (Умумевропа халқаро таълим стандартлари) нинг бизнинг ўқув жараёнимиздаги ижобий ва салбий томонлари ҳақида гапирилган. Ушбу таълим стандартини туб моҳиятини ўрганиб, уни тўғри талқин қилган ҳолдагина амалга ошириш кутилган самарани бериши мумкинлиги айтилган.